Οργάνωση και Λειτουργία

Η εταιρεία ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ δραστηριοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 1997, με έδρα της αρχικά την Ιτέα και έπειτα την Κίρρα Φωκίδος όπου στεγάστηκε σε ιδιόκτητο κτίριο επί των οδών Ποσειδώνος 45 και Σταμογιάννου 1.

Ο σκοπός της είναι η εισαγωγή και εμπορία μιας μεγάλης ποικιλίας σε οδοντιατρικά εργαλεία, υλικά, μηχανήματα, ιατρικά και παραφαρμακευτικά είδη. Οι στόχοι της εταιρείας είναι η διαρκής βελτίωση της οργάνωσης καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.

Η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια, η φερεγγυότητα και η δικαιοσύνη προς όλους, είναι οι ηθικές αξίες στις οποίες βασίζεται η λειτουργία της εταιρείας. Υποχρέωση μας είναι η διαρκής ενημέρωση προς όλες τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους που εμφανίζονται σε έναν τόσο ραγδαία εξελίξιμο κλάδο όπως είναι η οδοντιατρική. Δέσμευση μας είναι ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες θα γίνονται πάντα με γνώμονα την συνείδηση απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Στο πελατολόγιο της βρίσκονται τα περισσότερα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας καθώς και ιδιώτες οδοντίατροι.

Η εταιρεία προμηθεύεται τα προϊόντα που εμπορεύεται από εργοστάσια της χώρας και του εξωτερικού. Επίσης συνεργάζεται με αποκλειστικούς αντιπροσώπους ξένων εταιρειών στην χώρα μας. Τηρεί όλες τις διαδικασίες μεταχείρισης και αποθήκευσης των εμπορευμάτων της, τα οποία τα προωθεί στους πελάτες της με αποστολές συνεργαζόμενη με ταχυμεταφορικές εταιρείες ή με παραδόσεις μέσα από το δίκτυο πωλήσεων που έχει καθιερώσει.

Πιστοποίηση Διαχειριστικών Συστημάτων

Η εταιρεία τον Οκτώβριο του 2000 επιθεωρήθηκε πρώτη φορά από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΚΕΒΥΛ και έλαβε Πιστοποιητικό Συστήματος Διασφάλισης της Ποιότητας.

πιστοποίηση ododo

Οδοντιατρικά υλικά - οδοντιατρικά είδη και εργαλεία. Προϊόντα επώνυμων εταιρειών σε ανταγωνιστικές τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  • Ποσειδώνος 45 & Σταμογιάννου, Ιτέα Φωκίδος
keyboard_arrow_up