ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ
Οδοντιατρικά & Νοσοκομειακά Είδη
 

Κατηγορίες
Προϊόν:Etch Gel 5ml
Είδος:Αδροποιητικό Gel με Trixotropic 
Κατασκευαστής:AHL Generic
Κατηγορία:Αδροποιητικά 
Κωδικός:071x1 
Τιμή καταστήματος:16.00€ (Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.)
 
Τιμή site:
14.40€ (Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.)

Χαρακτηριστικά:
Το Etch-Gel έχει παρασκευαστεί για την εύκολη προετοιμασία της αδαμαντίνης, ώστε να συγκρατούνται οδοντικά υλικά με βάση τη ρητίνη. Βέλτιστη γλοιότητα για εύκολη εξώθηση ώστε να μην ρέει και thixotropic προκειμένου να παραμένει εκεί όπου εφαρμόζεται. Σε σύριγγα για εύκολη εφαρμογή. Ανοικτό χρώμα για να εξασφαλίζεται η ακρίβεια στην τοποθέτηση.

Ενδείξεις:
Προεργασία παρυφών αδαμαντίνης σύνθετων αποκαταστάσεων της τάξης Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και IV για την αποτροπή μικροδιαρροών. Προεργασία επιφανειών αδαμαντίνης σύνθετων αποκαταστάσεων της τάξης IV για συγκράτηση. Προεργασία της μασητικής επιφάνειας των οπίσθιων δοντιών πριν από την εφαρμογή στεγανής, αδιαπέραστης ρητίνης για την απόφραξη των σχισμών των οπίσθιων δοντιών. Προεργασία επιφανειών αδαμαντίνης των δοντιών πριν από τη στερέωση ορθοδοντικών μηχανισμών μέσω ρητινούχου προσκολλητικού υλικού. Προεργασία της χειλικής επιφάνειας δοντιών πριν από την εφαρμογή κεραμικών ή ακρυλικών στεφάνων ή ενδιάμεσων με ρητίνη με αισθητική προστομιακή όψη.

Οδηγίες χρήσης:
Εάν η επιφάνεια αδαμαντίνης δεν έχει εκτεθεί πρόσφατα μέσω της προετοιμασίας της κοιλότητας ή του τροχίσματος των δοντιών, συνιστάται ο καθαρισμός με προληπτικό υλικό χωρίς έλαιο ή κίσσηρι (ελαφρόπετρα) και νερό. Με τη βοήθεια μίας σύριγγας τοποθετήστε το etch-gel απευθείας επάνω στις επιφάνειες αδαμαντίνης, τις οποίες θα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να απλώσετε το gel χρησιμοποιώντας το άκρο της σύριγγας ή οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο εργαλείο (μικρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για το στοιβαγμό ή τη συμπίεση εμφρακτικών υλικών σε μία κοιλότητα - πίεστρο - και καταλήγει σε ένα σφαιρίδιο ή βούρτσα). Αφήστε το etch-gel για 30 δευτερόλεπτα. Πλύνετε και αφήστε να στεγνώσει χρησιμοποιώντας αέρα χωρίς έλαιο. Η επιφάνεια αδαμαντίνης θα πρέπει να φαίνεται θαμπή και παγωμένη. Εάν δεν ισχύει αυτό, επαναλάβετε τη διαδικασία, όπως αναφέρεται ανωτέρω.

Προσοχή:
Το Etch-Gel περιέχει 40% φωσφορικό οξύ. Διαβρωτική ουσία. Προκαλεί εγκαύματα. Εάν έλθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλετε αμέσως με άφθονο νερό και απευθυνθείτε στον ιατρό σας. Σε περίπτωση ατυχήματος ή εάν δεν αισθάνεστε καλά, απευθυνθείτε αμέσως στον ιατρό σας (δείξτε την ετικέτα όπου είναι εφικτό).

Προφυλάξεις:
Ασφαλίστε το καπάκι αμέσως μετά τη χρήση. Μην πιέζετε το έμβολο. Αν μπλοκάρει, αντικαταστήστε το άκρο.

Φύλαξη:
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (5-25oC).

Κωδικός αναφοράς:     071x1     Σύριγγα 5ml

Κατασκευαστές
© ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ | E-mail: info@ododo.gr, Τηλ.: 2265034466
Powered by kspanos